Segedín
Anotace: Napadlo mě to při vaření..asi víte čeho :)
Vařila jsem Segedín,
to přec není divná věc,
však rozhodl se klukův klín,
dát se s tím mým na pokec.
Přijala jsem, co tě nemá,
klín má tyhle věci rád,
však odhadnout nejsem schopná,
nebudou-li chtít se prát.
Klín vytloukat klínem v klínu,
to je vážně divná věc,
je mi, jak vypila bych kýbl blínu,
pak nad námi spadla klec.
Ty má milá Sifilído,
segedín smi zkazila,
příště dám si pozor: VIVO!
co jsem ten den vařila!
Komentáře (0)