Anotace: tohle se asi pise,kdyz uz nezustane v cloveku vubec nic
Pil jsem z tebe jak z poháru vína,
když ses ke mně tenkrát tiskla v dešti.
Z opojení zbyla kocovina,
krok mám vratký a hlava mi třeští.
Vystřízlivěl jsem a zapomínám,
zapomnění je můj hořký lék.
Už jsi dávno pryč, odešlas jinam,
zůstaly jen jizvy vzpomínek.