Nadílka v kalhotách
Anotace: Strach z nadpřirozena.
Hluboká noc,
vrzání dveří
"Prosím, pomoc!"
Krev v žilách se čeří
Kroky k posteli,
podlaha skřípe
Maličké děvčátko
strachy sípe
Slzičky tečou
proudem po tváři
se minuty vlečou
času vpřed překáží
Šustění, co hned ustalo
Mise splněna
Srdce bít na moment přestalo
Odevzdána odměna
Všeho je konec,
protáčí se panty
Zazvonil zvonec
s odchodem Santy
Komentáře (0)