Mobil
Anotace: Čest strojům ...tahle básnička mě pronásleduje pořád jen v různých obměnách.
Odešel mi dneska mobil.
Asi jsem s ním někde hodil.
Chyba tady stala se.
Nejdu poznat po hlase.
Bude to snad repráček.
Chcípnul mi ten chudáček.
Kixnul mi můj mobilek.
Teď bude ze mě debilek.
Má jen malou vadu na kráse.
Svítí, bliká snad chechtá se.
Přečteno 727x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, synanceia, Anjesis, zoufalec
Komentáře (4)
Komentujících (2)