Anotace: nebo restaurační
přijdou čumí hledaj místo
jak kdyby jim patřil svět
kam si sednem
maj tu plno
chceme židlí rovnou pět
čekáme už 30 vteřin
a nikdo nás nezdraví
my jsme hosti co vás živí
chceme začít od kávy
a tu hudbu
ztište prosím
neslyšíme vlastních slov
máme prázdné sklenky s vínem
aby nebyl vyhazov
víte co vy milí hosti
zvedněte svý prdele
my se bez vás obejdeme
a bude nám vesele