ostře doleva
a potom k lesu
srazil jsem zajíce
teď si ho nesu
doma ho naložím
do vonných koření
ač skáče překrásně
k jídlu je stvořený
zelí a špenátek
hodně loje
mám hlad tak večeřím
klidně v stoje
kůstky ty koťatům
naložím do mlíka
a zítra chystám se
že srazím pašíka
ne že by domácí růžové prasátko
ale to lesní co reje v zemi
ničí mi podhoubí
louská mi bukvice
prostě ho utahám
bo že chce se mi