Modré stránky Literu,
kdy vás jenom proberu?!
V čase jdu i zpátky
přečíst všechny řádky.
Už mě z toho bolej kosti,
nakonec si řeknu:“Dosti!“
Snad je lepší raděj psát
dřív, než Liter dá mi mat.
Zatím nazdar,
má vás rád
unavený literát.
to snad ne!!!
25.05.2013 18:24:06 | J.F.Julián