Anotace: No co vám budu říkat..hodil sem tlamu :))
mate mě výška dospělého chlapce, zrcátko a parfém.. teda chápu tu výšku jako popisné přirovnání ale přesto mě to tlačí do verze z deníčku přinejmenším metrosexuála :o)
15.12.2012 11:23:48 | hanele m.
Nemůžu napsat rýmovačku z pohledu pokladní středního věku ??? :-D:-D:-D tak asi tak :))
15.12.2012 11:39:34 | zamotán v nedospělosti
Taky mě to mate...ale pěkný..ojoj to byla asi pecka..já jsem dneska radši do auta nesed a změnil plány.
15.12.2012 11:26:59 | Robin Marnolli
Mě tý pani co spadla (budeme dělat jako že se mi to nestalo ) bylo líto :))
15.12.2012 11:40:25 | zamotán v nedospělosti