K L M P R U X
Bohužel další emblém
dělá mi trochu problém.
Zde jsou třeba brýle!
Ale žádné čtecí, nýbrž pro všechny chvíle!
Líce hoří, oči z důlků -
Ještě jednou!
(teď už přečtu víc než půlku)
A znovu...
K L M P R U X
NE!
Ve dveřích jsem místo nashle
zaklel Krucifix!