štědrý den
čtyřiadvacátýho kolem večeře
zabouchal týpek na dveře
dvě řídké bundy s reflexními pruhy
a prej jestli může přivést
(svý druhy)
říkám tak počkejte otevřu okna
a pustím do bytu frešovej vzduch
oni však nečekaj pomalu prouděj
devátej zavírá u stolu kruh
nalej nám do sklenek s cukrovou krustou
po decce činzána na lepši chuť
posuň sem kapřika mi si ho přeberem
trošku se panáčku do smíchu nuť
a tak jsem nakrmil hladovou sebranku
dojedli vajíčko dokonce strouhanku
ten co mi do ucha zachraptěl brouku
nálevem z okurek zapíjel mouku
ne všichni na světě mají to štěsťí
pod vlastním stromem v teple se hřát
ač všechno vypili sežrali rozbili
já jsem to udělal nakonec rád
Přečteno 510x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisa K., kudlankaW, Jan Voralberg, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)