Zedník
Na zedníka to přišlo zrovna teď
Když mají obkládat kamennou zeď
Do kýblu vyložil svůj náklad
Sám pro sebe říká, to byl ale nápad
Než stačil cokoli udělat
Kýbl se nesl na lešení
To bude, ale pozdvižení
Radši se běžím schovat
Přečteno 701x
Tipy 2
Poslední tipující: Dark Princess, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)