Smutná Kuňka
Anotace: Jak to nakonec s Kuňkou dopadlo. Snad nikoho nepohorším.
Smělé plány Kuňka měla,
chyba se však stala,
církev rybník také chtěla,
tak jim ho hned vzala.
Restituční nárok vzniká,
o pár roků dříve,
Čochtan jenom tiše říká,
je to smutná chvíle.
Tenhle rybník za desátky,
koupili si knězi,
teď ho chtějí zase zpátky,
u soudu vítězí.
Kuňka má vám bledé tváře,
zdrcená je zcela,
nemůže si vzít faráře,
z lásky za manžela.
Přečteno 530x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)