Dost dobré :) i měsíc má svou temnou a dosud pořádně nepopsanou stránku. Tak proč ne sněhurka. :)
05.02.2013 13:09:19 | Jack Salmon
páni tak to je poučný dala bych to do učebnic..vida Sněhurku jak se vybarvila:-) hezky pojatý!
30.01.2013 12:34:07 | xoxoxo
Pohádkové postavy nemusí být tak nevinné jak se na první pohled zdá :-D Moc děkuji :-)
30.01.2013 14:48:55 | Samanta
Myslel jsem, že mě již nemůže nic překvapit. Četl jsem příběh o chlápkovi, kterému v pravém varleti uvízla démonka, schopná zničit svět(manga Oretama). Četl jsem příběh o souboji Herkula s Medúzou a ženskou formou Krále Artuše(Vizuální Novela Fate Stay Night). Ba co víc, četl jsem příběh o klukovi, který v letadle Zero z druhé světové sestřelí dvacet draků, a nakonci příběhu se utká s obřím temným drakem v stíhačce F-16 Tomcat(Zero no Tsukaima) ba i příběh o prsumilném klukovi s dračím -náramkem-(oprava, je to dračí rukavice... ach ta má angličtina) který si buduje harém z sexy nedotčených pekelnic(High School DxD). Ano, měl jsem pocit, že jsem překvapení vzdorný... a přeci... tohle mě příjemně překvapilo.
Dělat si srandu z tradiční pohádky. Máš mé uznání.
30.01.2013 01:08:09 | Trystan ap Tallwch
Byl to takový náhlý nápad na netradiční humorné předělání klasické pohádky. Ani jsem netušila jaké to bude mít případné ohlasy. Mockrát děkuji :-)
30.01.2013 01:20:46 | Samanta