Stáří
Anotace: Takhle chci dopadnout na stará kolena.
Až mi jednou bude 90 let.
A bude se mi zdát, že na mě jde stáří.
Hned si najdu mladou a hezkou ženu jako květ
a budeme se spolu, třikrát denně pářit.
Až té ženě bude 90 let.
A já budu vypadat jen o pár let starší.
Procestuji s novým, hezkým mládím znovu celí svět.
Budem třikrát týdně souložit a dělat věci další.
Až téhle ženě bude zas 90 let
A já budu konečně už do důchodu chtít.
Na svá stará kolena pořídím si ženský set.
Pak budem ve třech do smrti spolu šťastně žít.
Komentáře (0)