Zimní sportování
Děda Milan bere sáně,
vydal se též sjíždět stráně,
do batohu vodku přidal,
ráno čajík s rumem snídal.
Sáňkovat se tuze těší,
jeho roky nic neřeší,
na kopci si loka dává,
pak se rozjel, velká sláva.
Že má kapku větší hmotu,
poznal, když ho táhnou z plotu,
omlouvá se všem zdvořile,
promiňte mi ty promile.
Přečteno 533x
Tipy 20
Poslední tipující: Isquieasuus, Martinecka23, Květka Š., Sima, Jack Salmon, Kate, Petbab, synanceia, střelkyně1, Miriska, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)