Anotace: dobrou chuť!
Na nebi se vznáší plují
oblaka mraky vonné pěny
A draci saně ve svých slují
vězní mučí děvy ženy
V řece toku plyne teče
místo vody sektu víno
princ se chystá na své steče
o srdce rudé princeznino
Nebe sebe souká v hávy
temné hvězdné černonoci
srká cucá hořké kávy
bez cukru mléka mermomoci
Vzdej to, hochu, stojíš v šachu
této kruté časodoby
ale stejně jako fénix z prachu
vzplanu zpátky do podoby
Mezi prsty teče padá
jako zrnka písku z Gobi
význam slov tohoto stáda
které mojí báseň zdobí
Tak pardon
já už jdu...