Běží vytrvale, navíc má svůj styl,
avšak nesnaží se, aby zvítězil.
Vůbec neškobrtá, pan Dokonalý…
„Znáte ho někdo?“
„Předvádí se.“
„Ne, je skromný.“
„Ať už toho nechá!“
„Kdy začal a kdy skončí?“
„Copak se nedá zastavit?“
Nic nezmohou prosby ani hrozby.
Dámy a pánové:
Jeho Veličenstvo - ČAS