Chybíš mi...
Anotace: Těžký život s ženami a ještě těžší bez nich:))
chybíš mi jak tkaničky do bot
ještě víc než knoflík u košile
nejsem má milá robot
co zvládne domácnost čile
tak už se smiluj nade mnou přeci
víš dobře že mám tě rád
to vážně nejsou hospodský kecy
fakt nechci pranic ti namlouvat
chybíš mi víc než prvně se zdálo
lednice zeje prázdnotou
by toho nebylo furt ještě málo
tak se tu soužím samotou
včera jsem málem umřel hlady
prosím tě kajícně a omluvně
proč nejsi se mnou tady
bez tebe jsem jak nemluvně
nejím a spánek můj je vratký
jak si mám ksakru uvařit
vrať se mi ženuško zpátky
slibuji že už nebudu pít
Komentáře (4)
Komentujících (3)