Anotace: inspirace Máchových vzneseným jazykem, jeho konstrukcí rafinovaných veršů, jeho citem pro city a uměním mezi řádky naznačovat širší souvislosti...
Vrána letí
nemá křídla
ryba plave
nemá ploutve
Island soptí
nemá vřídla
báseň roste
rýmy hloupé
nebe prší
nemá kapky
dívka slaví
nemá dítě
klavír hraje
nemá klapky
facebook loví
nemá sítě
parník pluje
nemá páru
kluk miluje
nemá koho
vášeň plane
nemá žáru
báseň končí
já jsem vpoho!