Anotace: Než půjdu spát, dál budu psát, nic mi nebrání. Dílo zas nezáří, chudáci čtenáři!
tvé básničky nekdy potěší, jindy rozesmějí, takže je to fajn:-)
RM.
18.03.2013 20:01:31 | Robin Marnolli
To velmi potěší. Jen čtenářů je poskrovnu a obdivatelů? Každého bych mohl i z důchodu pohostit. Píši především pro radost svou a těch málo, kteří to chápou a oceňují. Děkuji a zdravím!
18.03.2013 21:47:51 | RU 82