Těžko je včelce
v zimě a chladu
křídla mi ztuhnou za chvíli
já asi nejspíš
umřu z hladu
když všechen nektar
mi spasou motýli
trochu mi nesedi do celkoveho kontextu humorneho, ale tahle pasaz zvlast, ma tip
28.05.2013 21:21:22 | lucie.Tee