Jarní náladovka
Anotace: Bude to jaro nebo ne.
Sukničky až nad kolena,
nosí každá mladá žena,
stačí k tomu jenom málo,
tak už zatop milé jaro.
Zas nás čeká pokušení,
nálada se rázem změní,
proto si dej jaro říci,
nač mám nosit beranici.
Přečteno 399x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Miriska, Joe Vai
Komentáře (0)