xoxoxo
Anotace: Na těchto stránkách si vždy vzpomenu....
Odmala jsem na holky,
mám z nich požitek.
Hraji s nimi piškvorky,
to je,pane,zážitek.
xoxoxo
Hraji v každé době,
s kýmkoli a kdekoli.
Mám to asi v sobě,
prohra vždycky přebolí.
xoxoxo
Piškvorková královna,
tu jsem poznal časem,
ta mne vždycky odrovná
svým krásně tvarovaným masem.
xoxoxo
U pupíku má pihu,
vůbec se s ní netají,
koukám jí do výstřihu
a pak vždycky prohraji.
xoxoxo
Tak jsem si ji vzal,
jak je v lásce dáno,
no,to jsem si dal!
Hrát piškvorky?Mám zakázáno!!!
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: jenommarie, Michal Dunda
Komentáře (1)
Komentujících (1)