Jarní
Anotace: Na každého jde jaro, na mě možná tuplem..
Jarní
Jaro na mě přichází,
ale zima stále je tu.
Proč mi ale nedochází,
jak dokončit větu.
Jedna dívka co je vedle,
probouzí mě k světu.
Ale ta co stojí dále nabízí mi cigaretu.
Třetí zase kamarádka, přichmuřuje oči.
Proč se ale všechny holky,
kolem mě jen točí.
Šel jsem ven
a potkal další,
ale ta vám byla řeknu.
Přišla blíže a já zjistil,
sahám ji jen k svetru.
Motá se mi hlava mnoho,
z té výšky a z toho.
Zjistím ale, že přichází
můj kamarád Otto.
Zachráněn jsem Bohu milý,
o ženských jen dobře.
Otta ale na mě křičí „Budem balit. Bobře“
Komentáře (3)
Komentujících (2)