ikea a jiné krámy
Anotace: Koutky dětské maj pro mámy
ve frontičce
v ruce kávu
čtu si účet
a tu slávu
co mi chystaj na vozejček
trochu hlíny
ňákej rejček
trpaslíka sazenice
občas povzdech plní plíce
..
stejnokroje za pultíkem
kmitaj
to kafe je s mlíkem
jeden cukr
dobře chutná
rekonstrukce byla nutná
záhon
keře
dveře zadní
zasít rajské čekat dva dni
jestli kosi
po zimě si
nezobnou z mých zrytých hlín
ještě kvítí
okrasné je
na škůdce si posvítím
uhlí hnědé
sáček
druhý
teplou deku svislé pruhy
to ke krbu
ještě večer
trochu zebe pak jsou křeče
z prochlazení zcela jisté
ne vždy jehly mají čisté
ani roušky
stetoskopy
nejeden host randál ztropí
požaduje v rámci péče
placená je
do bot teče
lékaři jenž žádá "všimné"
když ne, šeptá
bacha! jim ne
přeskočím a zpátky k tomu
že si vezu krásnou domu
šatní skříň
to molům aby
mohli pojíst tu šev slabý
támhle nit či vlákno lesklé
jaro je tu
dám si ve skle
trochu pěny
chmele zrání
hlavně teplo sílu vhání
do těla už aby !!!
Přečteno 628x
Tipy 13
Poslední tipující: Vycházka, Sarah, Amonasr, Elisa K., Robin Marnolli, střelkyně1, Inna M.
Komentáře (6)
Komentujících (3)