tetrapack
Anotace: byla v té krabici tma jen lesklé stěny boule od ozvěny a na dně trochu bílých...
byla v té krabici tma
jen lesklé stěny
boule od ozvěny
a na dně trochu
bílých vzpomínek
ono se v ní čekalo
jen tak plavalo
v rozích
přelévalo
a toužebným pohledem vzhůru
k vysvobození
hledělo
byly tam skladovací proměnné
teploty
téměř dokonalé
po dobu izolace
ve velké hale
pak chvíli chlad
a lože znalé
potřeb a povahy
a jeden přesun za denního světla
odboček pár
dál se cesta pletla
po schodech dolů
v kabině k nebi
tma a chlad
snad protřeby
uchování chuti
a jednoho rána
cesta poslední
tak nějak předtím než se rozední
bez velkých fanfár
či snad oslavy
nalili mě/ho do kávy - to aby bílá byla
chutnala, líp se pila :)
Přečteno 505x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Kett, Inna M.
Komentáře (4)
Komentujících (3)