Anotace: 1,5 dioptrie
Potkal jsem starou známou ve městě.
Vypadáš super!
Sluší ti to!
Úplně jsi celá rozkvetla.
Ty musíš mít milence!
Ta radost,že ji vidím i ona vypadala vesele.
Ještě v autě si říkám,
jak jsem byl slepý.
Sevřu hlavu do dlaní,
pak mi to došlo,
měl jsem brýle na čele.