Anotace: a nebo rozesmát
obyčejný překlep ve větě
a ona váha
neví
trochu se v pochybnostech topí
snad scénu ztropí
vybouchne
jak na to přišel nafoukanec
měli jsme víno
dobrej žvanec
a vázu plnou
jeřabin
slova se nesla
podél hran stolu
bylo nám skromně
po letech spolu
oči po stejných stezkách
osud nutil jít
říkal mi slova
pěkné a túze
oči mu bloudily v mé nové blůze
a mě to asi
snad že zas lilo
..nevadilo
sklenky si cinkly
křehké a v lesku
naše rty splynuly
při velkém třesku
vášně a touhy
po léta skryté
a pak tam zůstaly
nedopité
chvíli se snažil rozepnout
firemní halenku
boty zout
nějaké chutě hnal po mém těle
neptal se rozdával
odměny směle
a pak mi řekl
po aktu lásky
teď přišel čas i na otázky
když mé prsty pouštěl
šeptal
celkem krutě
lásko..
„maluji tě“
...a je vymalováno:-)
27.05.2013 22:44:23 | Robin Marnolli
Na bílo ;-)
27.05.2013 23:55:15 | přechodná záležitost
A miluju a maluju a miluju a maluju a... :)
26.05.2013 21:43:14 | Jan Voralberg
Jedním tahem..
26.05.2013 21:43:50 | přechodná záležitost