Na louce červený
viděl jsem jeleny
pohledy zkalený s výrazem běsu
na nohách bačkůrky
v paroží okurky
když na to vzpomenu ještě se třesu.
Kousíček opodál sasanky z mramoru
tančili v polévce
v nemravném úboru
dolů a nahoru
dolů a nahoru.
Nakonec králíček lízal tam kameny
zpíval si do ticha
byl trochu zmatený.
Nevšedních zážitků nechci se lekat
na vaše komenty budu však čekat.
zústaňte na zemi
mě nechte létat...ještě aspoň chviličku.
Úžasně zpracované poskládání veršů :-) Dále, úsměvné a moc krásné :-)
13.09.2017 19:47:57 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Jak říkal můj děd:Vzhůru vzletěl podoben orlu,dolů dopadl jako stará kráva.
01.06.2013 14:05:17 | Bakchus