Anotace: Kterak se pěstují květiny.
Tulipán a tulipaní
tulili se k sobě
za svítání.
Tulili se v slunce svitu,
Tulili se v dešti -
zanedlouho na svět přišli
malí tulisvišti.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?