VSKUTKU KE SMUTKU
Anotace: Něco se jen tak tváří
KRÁSA NENÍ VŠECHNO
O nic se nesnažím
Všude jen překážím
Už nebudu Odcházím
Bydlím v lese na hrázi
Co všude kol je krásy
Sem tam zrak přechází
Jen pohoda nedochází
Mám smutek ve tváři
Všude vládnou komáři
HOVOR U ROVU
„Kam ti ustlali ti nelidští hrobníci
Smutné místo Slzy kanou po líci“
„Ani mně se zde zrovna nedaří
raděj bych ležel někde na pláži“
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: Niky88, maliska
Komentáře (2)
Komentujících (2)