Vodník si užívá
Na milence vodník kouká,
až ho chutě mučí,
lásky je tam plná louka,
v gatích mu to pučí.
Tak se s parmou pomiloval,
potom štiku svádí,
bělici též obšťastňoval,
vzpomněl na své mládí.
Veliké si užil tření,
hned se cítí lépe,
kdepak vodník na umření,
jak leknín on kvete.
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: Isquieasuus
Komentáře (3)
Komentujících (3)