Ze života
Viděli jsme Vlastu Korce
Vybourat se na motorce
Jen jsme trochu medu chtěli
Než nás poštípaly včely
Vy, jenš máte úsměv ztuhlý
Zkuste živočišné uhlí
Budu-li mít trochu času
Rozvalim se na terasu
Nekoukal na cestu děda
Skončil v pasti na medvěda
Chtěl studovat stůj co stůj
V JZD teď kydá hnůj
Před pár lety chlastal jsem jak neřízená střela
Pod obraz a nahý, šel jsem na mši do kostela
Dávno jsme již vyrostli ze žabomyších válek
Nyní rozmohla se éra baseballových pálek
Půllitrovou lahev rumu
Vytahuji z tašky
Frťany jsou pro posery
Chlastám rovnou z flašky
Když jsem ráno krmil kočku
Ztratil jsem kontaktní čočku
Arabský princ musel k soudu
Jel přes Prahu na velbloudu
Občas se mi stýská trochu
Po kámoších, co jsou v lochu
Je naprosto evidentní
Že ten kluk je čtyřprocentní
Ve vlasech růžová spona
Je to dvojník Eltona Johna
Jelikož zapomněl heslo
Dostal elektrické křeslo
Otevři tu flašku
Ještě naposled si loknem
A potom jí sousedovi
Prohodíme oknem
Hoď do ringu bílej ručník
Už mě zase chytá žlučník
Santa Claus obhájil titul mistra v těžké váze
Hned ve druhém kole knockoutoval Dědu Mráze
Přečteno 501x
Tipy 3
Poslední tipující: Amable seňor Marek, FadedLightBluePink, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)