BÁSNIKÁ ETUDA
Anotace: Cvičení dělá z tovaryšů mistry. Pokud jim to ještě stále myslí.
Nejezdit na hory
občas dost zabolí
Vás se netýká
ani tato etuda
Místo abych krad´
cvičím prstoklad
Mnohým na vzdory
nadzvedám závory
Nejsem asi žádný netvor
Až rozsekám poražený bor
vystoupím na vrcholky hor
Postavím tam semafor
sobě založím i dívčí sbor
Ať chci nebo nechci
když opravuji co chci
nejčastěji dopisuji resty
Někdy už připadám si
že mluvím jak z cesty
Jsou tam pasáže
jistá spokojenost
vepsaná do tváře
Také schopnost
Někdy dokonce
nad tím já sám
bezmezně jásám
až se roztleskám
Radost bez konce
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, Robin Marnolli
Komentáře (1)
Komentujících (1)