Já mám trenky
Z Evropský unie
Jsou to trenky
Od mojí furie
Nejdřív nosil jsem
Trenky červený
Byl jsem v tu dobu
Pionýrem kovaný…
Později v dorostu oblékl jsem
Z Ameriky slipy
Nosil je dlouho
Než mě škrtil pytlík…
Teď mám tedy
Ty zmíněný z Unie Evropský
Dokud je nezakážou
Jako kluky Plastický,….