Anotace: jen blbina...
Chtěl jsem svojí milé dívce
jednou v létě na skluzavce
dáti krásnou květinu
však spustil jsem lavinu.
Zbila mě a ponížila
byl jsem trochu za debila
facky, pěsti, leví háci
budu chodit jak tučňáci.
Plazím se pryč s otokem
a omalovánkou pod okem
zvláštní vznikla situace
mohla za to menstruace?
Teď zrak studem v koutě klopím
příště asi jenom koupím
pozlacený prstýnek
a ne basu pivoněk.
Ženu ani květinou neuhodíš - opačně to ale neplatí... ;-)
11.08.2013 16:00:15 | Amonasr