Anotace: napsána pro naše poslední zvonění na gymplu :-)
Máš dobrý cit pro rytmus, nápaditou invenci, tvé texty jsou svižné a mají náboj, hezky se čtou ;-) Časem přibude jistě i víc neotřelých rýmů, určitě máš v sobě slušný potenciál do budoucna... ;-)
22.08.2013 12:28:54 | Amonasr
děkuji moc za tu chválu :-) pokusím se nezklamat tvoje očekávání (kvůli nám oběma ;-) )
22.08.2013 12:33:50 | Kent Noklieny
:-D ...to je vtipný závazek - jsem rád, že jsem se v tvé invenci nespletl... ;-))
22.08.2013 13:12:56 | Amonasr