Anotace: Ze sbírky: "Básně Nebásně" - Jen taková miniaturka o tom, jak jeden vztahovačný nabubřelec dokáže zkazit i celou víkendovou akci. Jistě každý někoho takového podobného znáte :-).
Sbírka: Básně Nebásně
Hlupák
Nerozuměl naší srandě,
a tak seděl na verandě,
celý večer, celý den,
byl už jenom nabručen.
Nerozuměl naší srandě,
a tak spal tam na verandě,
celý večer, celý den,
od deště byl promočen.
Nerozuměl naší srandě,
pořád byl tam na verandě,
celý večer, celý den,
hlupákem byl pokažen.