Padělaný
Ve špecích na břiše
je moc, svět kont, mez práva
antický pád říše
římské dřív - marná sláva
nalíčí stejnou past
obří důl vlastním šelmám
jež umí žít jak krást
k pupku, těm třem ničemám
globálně posedlým
potemnělými kouty
s fénixe prošedlým
brkem dráždí kohouty
z korouhví věží hrůz
výpadek proudu výtah
zastavil.. pleší vůz
z židlí do boje vytáh
Přečteno 459x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr
Komentáře (0)