OŠEMETNÁ BLAHOPŘÁNÍ
Anotace: Přát i jen zdraví, často vhodné není
BLAHOPŘÁNÍ
Narodíš se jen jedenkrát
však ale narozeniny své
jistotně slavíš pokaždé
tedy celkem mnohokrát
A jak jdou a jdou dny
co však ti pokaždé přát
Aby tě všichni jako my
měl každý také tak rád
ÚVAHA
Být vesel a stále zdravý
přeje se vlastně napořád
Je to už takový stálý řád
Výzkum však jinak praví:
„Málokdo je prý zcela zdravý“
Přát jen: „Nezhoršující se zdraví“
Nevhodné přát zdraví chcete-li
ležícímu již na smrtelné posteli
Komentáře (0)