SNÁŽ DOLŮ NEŽ NAHORU
Anotace: Vzduchoplavcem snadno a rychle. I proti své vůli.
Zatím co běžně všichni lidé
vznáší se snadno balonem
Já vlivem zemské tíže
prudce klesl i s balkonem
Amatérský domu přidostavitel
neměl znalosti odborníků
„Přistál“ jsem chybou jeho děl
hned kousek od chodníku
Z prvého patra na zem
zůstali jsme celkem v celku
Šťastný koukám já blázen
Jsem hvězda zaujmu i „telku“
Utržená „přístavba“ byla pevná
vše neporušeně přistálo na zem
Neodštípil se ani beton ze dna
úpravou z balkonu bude bazén
Závěr vzduchoplavce jenž ví
jak přežít ten náhlý pád a šok
Balkón se ale odborně dostaví
bazén bude sloužit nejeden rok
Komentáře (0)