Na báru
O půlnoci na báru
přisedla si mladá slečna.
Ač už jsem byl na káru,
její slova byla nebezpečná.
Sváděla mě, nevím proč?
Prosila mě, pro drink skoč.
Pak už jsem byl celý večer,
sponzor drinků mladých slečen.
A jak to vše skončilo?
Měsíc na obědy nezbylo.
Přečteno 625x
Tipy 7
Poslední tipující: Dreamer, Amonasr, Romana Šamanka Ladyloba, C.alwen, hanele m.
Komentáře (4)
Komentujících (4)