SPI SLADCE!
Anotace: Pokus o parodii na dané téma, v rozevlátém rýmu i rytmu, kdy nepřímo opěvuji i tmu.
„Sladce spi
dobrú noc
ať je ti
sám Boh
na pomoc“
Aby přece
jen všeho
nebylo moc
(jen do toho)
tak v kleče
u tvých noh´
strážím tě
u postele
Spi sladce
Sni hladce
Občas
je čas
obrať se
zas a zas
Takový je
život náš
jak ho znáš
Važ si jej
kdy život máš
Komentáře (0)