doprava zleva
hřeje studí
tak už to prostě
za móřem chodí
nemáme patřičné rozpětí dlaní
do jedné do druhé
čas na míchání
tvářičku po stranách
ledově
žhavě
pár let tam za louží a jde to hravě
jen že se tak nějak občas stává
že oko do rohů
pošilhává
vzpomněl jsem si na pobyt u přátel na okraji Londýna, tak díky:-)
01.11.2013 00:32:57 | Robin Marnolli
Hezky :-) Už jsem si taky párkrát lámal hlavu, kdo tohle mohl vymyslet a proč? :-D
31.10.2013 18:42:50 | Amonasr