Dívám se do svého zrcadla
vzpomínka tiše plyne
otázka dnes mě jen napadla
proč teď je všechno jiné…
mění se ulice
stavení
mění se naše loby
tak se ptám
jestli snad to není
znamení naší doby…
Ale mně ulítly balónky
proč(?)
kolikrát ujel mi vlak
tak se jen můj světe
jak umíš toč
ostatní povím ti pak.
…že nejsou
tváří se moje vrásky
co pohled
to očí klam
objevem „spanilé“ plavovlásky
zrcadlo kouzelné mám…
Trochu mi tam vázne rytmus,jinak se mě líbí,za tip
02.11.2013 12:44:33 | Bananky v čokolade
V tý třetí sloce, jak tam lítaj ty balonky, viď. Možná to někdy později trochu poopravím...
02.11.2013 12:55:41 | Inna M.