Bankovní lupič
Dostal jsem vám plánek,
od kapsářky Hanky.
Byl tam přesný popis,
jedné velké banky.
Proč já jelimánek,
dal na řeči Hanky.
Teď s hasákem stojím,
uvnitř spermobanky.
Přečteno 564x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (8)
Komentujících (7)