dívej se mi do očí
klidně lži jak Rom
a pomalu se svlíkej
to potěší
ne - to jenom se ti zdá
já nejsem sarkastický
tuhletu přednost nemám
svlékni se - pomalu
pak ti tvé lži na tělo nalíbám
a přelíbám ty loňské
jednou tě vymažu
přepisovat do nekonečna
se nedá
chtěla jsem říct, že s ní pobývám už pár dní a že nevím, zdali je to vysílačem, přijímačem, nebo frekvencí...ale radši se nevměšuju, když vy kluci tu máte chvilku :)
26.11.2013 08:04:18 | maryshka