Jedna ruka netleská aneb faux pas s lepri-konem
Anotace: Večerní kratochvíle s morbiditou ze třetího patra
Páteční noc jako každá jiná
Promile značí, že bude psina
Chlastem posílený Herkules
do pochybné čtvrti vlez
S podivnou chutí se seznamovat,
boverák neměl šanci se schovat
Život jim změnilo rukou podání,
opilý s cizí paží pryč uhání
Zprvu trochu zbržděn bázní
se nyní rozkoši oddává s ní
a somrák žebrá u TESCA
Jedna ruka netleská
Přečteno 505x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (0)