Vánoční
Anotace: Adventní neděle...
Zapálím svíčky, co odpočítavaj
neděli za nedělí,
až do dne, kdy Ježíšek nadělí nám dárky
Pustím cédéčko,
bílý vánoce od Karla Gotta
Na stole pálená višeň,
z letošní várky.....
Pozdrav z Moravy
V troubě rohlíčky,
voní vanilkou.....
A sakra, trochu jsem na ně zapomněla
To ta hudba,
hrajou Rolničky.....
Sváteční nálada stoupá,
stejně jako Višňovice do mí hlavy
Obalím je hodně v cukru,
a stejně, připálený je na krásu.....
Ještě jeden malej, a dost,
ať nepřipálím další plech
Letos se fakt povedla.....
A já vzala jen dvě lahve
To je pech
Přečteno 519x
Tipy 7
Poslední tipující: Firren, V.N.Losinský, J's .., Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)