Anotace: Důchodce v naději.
To jsem se dobře pobavil, i když je to spíše na smutné téma. Tip
Až jednou se rok s rokem sejde,
tak důchodce úsměv přejde.
I mladí budou jednou staří,
už teď se jim krev z toho vaří.
Že zachrání to všechno volby?
nezbude, než sbírat houby
a udělat polívku
na rezatém rendlíku
27.12.2013 14:53:00 | Firren